O nama

Mi smo suvremena visokoškolska institucija orijentirana ka mladima i svima željnim znanja i napretka. Resursi veleučilišta posvećeni su kvalitetnim suvremenim metodama prenošenja i stjecanja znanja.  Nudimo preddiplomske i diplomske studijske programe iz područja tehnike i ekonomike, za redovne i izvanredne studente.
Orijentacija prema budućnosti:

  • pored teorijskih prenosimo i praktična znanja koja omogućuju našim budućim diplomantima prilagodbu na tržištu rada i novim radnim mjestima u kratkom roku
  • primjena timskog rada u procesu obrazovanja čime se studenti uče surađivati u timu i rješavati zadatke timski, što je nužnost s obzirom da suvremeno poslovanje počiva na kvalitetno organiziranom timskom radu
  • rad u malim grupama čime se profesorima omogućava veća i kvalitetnija podrška potrebama pojedinih studenata tijekom procesa obrazovanja suprotno velikim obrazovnim sustavima i prenapučenim predavaonicama.
  • sastavni dio obrazovnog procesa je stručna praksa gdje naši studenti obavljaju praksu u najboljim tvrtkama iz regije te dio predavanja odrađuju u vrhunski opremljenim laboratorijima u raznim partnerskim institutima i fakultetima.