Upisi u više godine studija

Objavljeno
6. rujna 2019.

Upisi u više godine studija započet će 9. rujna 2019. godine i trajat će zaključno do 30. rujna 2019. godine.
Upis u višu godinu studija se sastoji od tri koraka, koje je svaki student/ica dužan/na OBAVEZNO učiniti, detalji u nastavku:

1. UPIS PUTEM STUDOMATA


Upis u višu godinu studija se inicira putem Studomata (https://www.isvu.hr/studomat/prijava).
Student/ica koji/a je u potpunosti udovoljio/la uvjetima za upis u višu godinu studija takav upis izvršava samostalno putem Studomata. Svaki/a student/ica je dužan/na upis obaviti putem STUDOMATA.


Student/ica koji/a nije ostvario/la uvjete za upis u višu godinu studija, a ima omogućen upis ponavljanja godine s predmetima iz više godine studija, mora na Studomatu upisati ponavljanje godine, te će potom željene kolegije sa više godine studija izabrati dolaskom u Studentsku referadu.


Student/ica koji/a želi izvršiti promjenu studijskog smjera ili promjeniti status studija s redovitog na izvanredni studij, neće biti u mogućnosti obaviti upis putem Studomata, već se mora osobno javiti u Studentsku referadu radi podnošenja zamolbe za traženu promjenu. Neovisno o tome, prije osobnog dolaska, student/ica koji/a želi izvršiti promjenu studijskog smjera ili načina studiranja je dužan/na izvršiti uplate kako navedeno u koraku 2.

 

2. UPLATA TROŠKOVA  

Svaki/a student/ica je dužan/na podmiriti troškove upisa i to:

A.    TROŠAK UPISA GODINE
Student/ica je obvezan/na uplatiti troškove upisa u iznosu od 280,00kn. Uplatu je potrebno izvršiti u korist primatelja Istarsko veleučilište – Università Istriana di scienze applicate, i to na račun IBAN: HR4724070001118015096, s opisom plaćanja: Troškovi upisa, te pozivom na broj kako slijedi:
•    za prediplomski stručni studij Politehnike 317-OIB studenta/ice;
•    za prediplomski stručni studij Mehatronike 2282-OIB studenta/ice;
•    za Kratki stručni studij Politehnike 2251-OIB studenta/ice;
•    za specijalistički diplomski stručni studij Kreativni menadžment u procesima 1536-OIB studenta/ice.


B.    TROŠAK ŠKOLARINE


Student/ica je dužan/na uplatiti troškove školarine u korist primatelja Istarsko veleučilište – Università Istriana di scienze applicate i na račun IBAN: HR4724070001118015096, i to kako slijedi:
•    za prediplomski stručni studij Politehnike školarina iznosi 6.000,00kn, kao poziv na broj navodi se 317-OIB studenta/ice, dok se u opis plaćanja naznačuje Troškovi školarine;
•    za prediplomski stručni studij Mehatronike školarina iznosi 6.000,00kn, kao poziv na broj navodi se 2282-OIB studenta/ice, dok se u opis plaćanja naznačuje Troškovi školarine;
•    za Kratki stručni studiji Politehnike školarina iznosi 5.400,00kn, kao poziv na broj navodi se 2251-OIB studenta/ice, dok se u opis plaćanja naznačuje Troškovi školarine;
•    za specijalistički diplomski stručni studiji Kreativni menadžment u procesima školarina iznosi 12.000,00kn,  kao poziv na broj navodi se 1536-OIB studenta/ice, dok se u opis plaćanja naznačuje Troškovi školarine.

Student/ica je dužan/na obje potvrde o izvršenim uplata osobno dostaviti u ured Studentske službe.

 

3. UPIS U CIJELOSTI

Upis u višu godinu studija se u cijelosti izvršava i dovršava  osobnim dolaskom studenta/ice u Studentsku službu (po učinjenom prvotnom koraku na Studomatu te izvršenim uplatama troškova upisa).  

 

Arhiva novosti

Kategorije