O nama

Mi smo suvremena visokoškolska institucija orijentirana ka mladima i svima željnim znanja i napretka. Resursi veleučilišta posvećeni su kvalitetnim suvremenim metodama prenošenja i stjecanja znanja.  Nudimo preddiplomske i diplomske studijske programe iz područja tehnike i ekonomike, za redovne i izvanredne studente.

Orijentacija prema budućnosti:

  • pored teorijskih prenosimo i praktična znanja koja omogućuju našim budućim diplomantima prilagodbu na tržištu rada i novim radnim mjestima u kratkom roku
  • primjena timskog rada u procesu obrazovanja čime se studenti uče surađivati u timu i rješavati zadatke timski, što je nužnost s obzirom da suvremeno poslovanje počiva na kvalitetno organiziranom timskom radu
  • rad u malim grupama čime se profesorima omogućava veća i kvalitetnija podrška potrebama pojedinih studenata tijekom procesa obrazovanja suprotno velikim obrazovnim sustavima i prenapučenim predavaonicama.
  • sastavni dio obrazovnog procesa je stručna praksa gdje naši studenti obavljaju praksu u najboljim tvrtkama iz regije te dio predavanja odrađuju u vrhunski opremljenim laboratorijima u raznim partnerskim institutima i fakultetima.

MISIJA ISTARSKOG VELEUČILIŠTA

Istarsko veleučilište moderna je visokoobrazovna institucija koja obrazuje i mentorira buduće inženjere i menadžere u različitim konkurentnim područjima te ih priprema za uspjeh na sve izazovnijem i kompleksnijem tržištu.

Kroz usku suradnju i umrežavanje s gospodarstvom i lokalnom zajednicom Veleučilište svojem kadru i studentima otvara prostor za realizaciju vlastitih poduzetničkih i istraživačkih projekata.

Kao institucija okrenuta budućnosti Istarsko veleučilište svojim studijskim programima te znanstvenim, inovacijskim i poduzetničkim aktivnostima doprinosi razvoju odgovornog, kreativnog i pravednog društva temeljenog na znanju.

VIZIJA ISTARSKOG VELEUČILIŠTA

Istarsko veleučilište jedna je od vodećih visokoobrazovnih institucija u Republici Hrvatskoj i regiji koja u široj i strukovnoj javnosti uživa ugled kvalitetne, nezavisne i znanstveno produktivne ustanove atraktivne za domaće i strane studente, nastavnike i znanstvene suradnike.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u ljude, provedbi konkurentnih studijskih programa, primjeni modernih metoda podučavanja, međunarodnoj mobilnosti te suradnji s privatnim i javnim sektorom ljudski je kapital jak na svim razinama Istarskog veleučilišta. Diplomanti uživaju punu zapošljivost i karijernu spremnost po završetku studija, dok su znanstveni i nastavni kadrovi Veleučilišta traženi i priznati stručnjaci u Istri, ostatku Republike Hrvatske i inozemstvu.

Na Istarskom se veleučilištu, uz pomoć ponajbolje opreme i infrastrukture, vrše znanstvena istraživanja, razvijaju inovacije te pokreću društveni i poduzetnički projekti s izrazitom praktičnom primjenom u zajednici i na tržištu, što instituciju čini poslovno konkurentnom i samoodrživom.

Upiši se na

 

Istarsko veleučilište

Univeristà Istriana di scienze applicate

Sve informacije o studijskim programima i uvjetima upisa na:

upisi@iv.hr – 052 381 410

www.iv.hr – Riva 6, PULA

Informacije za studente
Informacije za nastavnike

Gdje smo?

Adresa: Riva 4 i 6,
52100 Pula,
Republika Hrvatska