• 
  • O veleučilištu
    • Ustroj
      • Dekan dr.sc. Daglas Koraca
    • Novosti
    • Nastavnici
    • Knjižnica
      • Zbornik Istarskog veleučilišta
    • Natječaji
    • Dokumenti
    • Galerije
    • Kontakti
  • Studiji
    • Izvedbeni plan nastave
    • Stručni prijediplomski studij Mehatronika
    • Menadžment u gastronomiji i kultura hrane
    • Stručni diplomski studij Mehatronika
    • Stručni diplomski studij Kreativni menadžment u procesima
    • Cjeloživotno obrazovanje
    • UPISI 2025./2026.
  • Istraživanje i znanost
    • Centar za istraživanje METRIS
      • O nama
      • Ispitivanje materijala
      • Znanstvene aktivnosti
      • Ostale aktivnosti
      • Novosti
    • Projekti
    • Zbornik Istarskog veleučilišta
    • Međunarodna konferencija – Razvoj javne uprave
      • Informacije
      • Odbori
      • Tematske cjeline
      • Važni datumi
      • Upute za prijavu radova
      • Kotizacija
      • Upute autorima
      • Kontakti
      • Zbornik radova
      • Prijašnje konferencije
    • Međunarodna konferencija CESE 2024
  • Za studente
    • Nastava
    • Studentska referada
    • Konzultacije
    • Izvedbeni plan nastave
    • Dodatne usluge i korisne informacije
    • UPISI 2025./2026.
  • Međunarodna suradnja
    • Erasmus+ program
    • Erasmus+ stručna praksa
    • Natječaji
    • Tim za međunarodnu suradnju i mobilnost
  • Kvaliteta
  • Hrvatski
    • Hrvatski
    • Italiano
    • English
  • 
  • O veleučilištu
    • Ustroj
      • Dekan dr.sc. Daglas Koraca
    • Novosti
    • Nastavnici
    • Knjižnica
      • Zbornik Istarskog veleučilišta
    • Natječaji
    • Dokumenti
    • Galerije
    • Kontakti
  • Studiji
    • Izvedbeni plan nastave
    • Stručni prijediplomski studij Mehatronika
    • Menadžment u gastronomiji i kultura hrane
    • Stručni diplomski studij Mehatronika
    • Stručni diplomski studij Kreativni menadžment u procesima
    • Cjeloživotno obrazovanje
    • UPISI 2025./2026.
  • Istraživanje i znanost
    • Centar za istraživanje METRIS
      • O nama
      • Ispitivanje materijala
      • Znanstvene aktivnosti
      • Ostale aktivnosti
      • Novosti
    • Projekti
    • Zbornik Istarskog veleučilišta
    • Međunarodna konferencija – Razvoj javne uprave
      • Informacije
      • Odbori
      • Tematske cjeline
      • Važni datumi
      • Upute za prijavu radova
      • Kotizacija
      • Upute autorima
      • Kontakti
      • Zbornik radova
      • Prijašnje konferencije
    • Međunarodna konferencija CESE 2024
  • Za studente
    • Nastava
    • Studentska referada
    • Konzultacije
    • Izvedbeni plan nastave
    • Dodatne usluge i korisne informacije
    • UPISI 2025./2026.
  • Međunarodna suradnja
    • Erasmus+ program
    • Erasmus+ stručna praksa
    • Natječaji
    • Tim za međunarodnu suradnju i mobilnost
  • Kvaliteta
  • Hrvatski
    • Hrvatski
    • Italiano
    • English

Naziv projekta:

GrindCore-2

Fluid and quasi-fluid intermediates in solid-state reactions

Naziv programa: 
HRZZ IP-2024-5

Predlagatelj projekta: 
Institut Ruđer Bošković

Trajanje projekta:
36 mjeseci, 1.1.2025. – 31.12.2027.

 

Istarsko veleučilište – Università Istriana di scienze applicate sa svojom nasl. doc. dr. sc. Vedranom Špada su suradnici na ovom projektu te će im biti financirani svi troškovi potrošnog materijala i održavanja ispitne opreme koja se koristi na projektu.

Rezultat projekta bit će brojne suradničke publikacije u međunarodno priznatim znanstvenim časopisima najviše kvartile te posjete istraživačkim ustanovama u Švicarskoj i Njemačkoj te sudjelovanje na konferencijama.

O veleučilištu

O Veleučilištu
Ustroj
Zbornik
Dokumenti
Natječaji
Kontakti

Za studente

Studiji
Nastava
Konzultacije
Studomat
Merlin
Webmail

Kontakti

Istarsko veleučilište
Dekanat: Riva 4, 52100 Pula
Tel. +385 (0)52 381 412
dekanat@iv.hr

METRIS, Preradovićeva 9D,
52100 Pula
Tel. +385 (0)99 165 6260
metris@iv.hr

Društvene mreže

  • Follow
  • Follow
  • Hrvatski
  • Italiano
  • English
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo najbolje iskustvo korištenja. Klikom na OK prihvaćate upotrebu kolačića. OK